Heeft u zich altijd al is een topsporter willen voelen? Dan bent u bij Schuurman Fysio in Capelle a/d IJssel aan het juiste adres. Een sportmassage is een massage die gericht is op het spierherstel en voorkomen van klachten.

Wat is het effect van een sportmassage?

Sportmassage is een krachtige massage die de doorbloeding stimuleert en de spier helpt ontspannen. Het kan worden aangepast voor zowel voor of na sportbeoefening. Een sportmassage ‘’voor’’ de sportbeoefening is juist gericht op het activeren en losmaken van de spieren zodat de spier zo optimaal mogelijk kan presteren. Ook worden daarmee blessures voorkomen. ‘’Na’’ de sportbeoefening heeft het lichaam meer ontspanning nodig zodat dat de spieren goed kunnen herstellen. Ook dit heeft als effect dat de kans op blessures afneemt.

Voor niet-sporters is een regelmatige sportmassage ook heel effectief, spieren blijven daardoor ontspannen en geven minder snel klachten.

Sportmassage is zeker niet altijd prettig maar dat geeft wel het beste resultaat: de stijve en gespannen spieren komen goed los en kunt u snel weer goed en lekker bewegen. 

Heeft u last van een (sport)blessure dan kunt u beter een afspraak maken voor fysiotherapie.