De praktijk

DE PRAKTIJK

Bij Schuurman Fysio bent u van harte welkom voor behandeling, advies, ondersteuning en begeleiding van klachten aan spieren en gewrichten en andere problemen met het houdings- en bewegingsapparaat. Binnen 24 tot 48 uur kunt u terecht voor een eerste consult. De behandeling bestaat uit zowel therapeutische handgrepen als bewegingstherapie voor een zo goed en zo snel mogelijk herstel. De behandeling wordt geheel aangepast aan uw situatie: Schuurman Fysio biedt u fysiotherapie op maat.


jolien fysio capelle

Ik -Jolien Schuurman- ben in 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut en heb sindsdien gewerkt en ervaring opgedaan: eerst bij QoQo massage en vervolgens vanaf 2015 bij Fysio van Gurp. Sinds 1 januari 2020 voert Schuurman Fysio een eigen praktijk op locatie Rembrandtsingel te Capelle a/d IJssel (samen met Fysio van Gurp).

Schuurman Fysio heeft geen contracten met verzekeringen. U kunt zonder verwijzing van uw huisarts terecht. Op de Rembrandtsingel zijn twee behandelkamers en een oefenruimte met allerlei fitnessapparatuur. Indien nodig behandelt Schuurman Fysio ook aan huis.