anticellulite behandeling

Durf jezelf weer te laten zien 

De beste behandeling om van je cellulite af te komen.

anticellulite

De beste be​gele​​​​iding 

anticellulite

Persoonlijke benadering

anticellulite

Unieke combinatie

fysiotherapie

Ben jij het ook zo zat om met die putjes en bultjes op je billen rond te lopen?

 Bij mij - Jolien Schuurman - kun je ook terecht voor anti cellulite behandelingen. Deze behandelingen bestaan uit lipomassage en onder begeleiding krachttraining doen. Met deze hoogstaande behandeling is er gegarandeerd resultaat. Zou je ook weer zonder angst in je bikini willen of je niet meer verbergen voor je partner? Plan nu je eerste afspraak bij Jolien en dan gaan wij samen aan de slag zodat je je weer tevreden over je eigen lichaam voelt. 

''Selfconfidence is the best outfit, rock it and own it''

anticellulite behandeling

Elke vrouw, ook ik, heeft last van cellulite. Het bestaat uit een slappe en onregelmatige huid met putjes en bultjes. De oorzaak van cellulite is een combinatie tussen een verkeerd bewegings-, voedingspatroon en hormonen. Het heeft niks te maken met overgewicht wat vaak wordt gezegd. Ook als je slank bent kan je er last van hebben. Doordat afvalstoffen van verkeerde voedingsmiddelen zich ophopen voornamelijk tussen de vetcellen onder de huid ontstaan er verklevingen tussen de huid, vetcellen en andere bindweefsellagen. Die verklevingen zie je op je benen en billen terug als een onregelmatige huid met putjes en bultjes. Dit kan je het gevoel van onzekerheid en schaamte geven. Daar kan je bij mij wat aan laten doen.

De lipomassage werkt erg goed bij cellulite. Door de diepe massage in combinatie met cupping worden de huid, het bindweefsel en het vetweefsel losgemaakt. Door de verhoogde doorbloeding hersteld het weefsel en worden afvalstoffen en vocht afgevoerd. Door na de lipomassage goede en gerichte krachttraining te doen worden de weefsels belast op het moment dat ze zich het beste kunnen aanpassen. Hierdoor wordt het resultaat nog strakker. En dan kan je denken, die oefeningen kan ik ook makkelijk zelf thuis doen, jazeker kan je dat. Maar hoe vaak heb je al in de afgelopen 2 weken tegen jezelf gezegd; ik ga vandaag een youtube filmpje met oefeningen doen? Waarschijnlijk vaak genoeg om nu jezelf hierin te herkennen. Door onder begeleiding en op geplande momenten te trainen kom je er niet meer onderuit en samen met de lipomassage waarbij je alleen maar hoeft te liggen heb je een strakker en sneller resultaat. En tegelijkertijd kom je ook nog van je buikje af. Er is geen excuus meer om er niks aan te doen, deze zomer nog kan je er weer strak bij lopen.


De behandeling bestaat uit een half uur lipomassage en daarna een half uur krachttraining. De kosten voor deze behandeling zijn 70euro per keer. Het meeste en beste resultaat behaal je door dit 6 weken lang 2 keer per week te doen. Als je besluit dit in een keer af te nemen is de prijs 750 euro in plaats van 840 euro.  

arrow_drop_up arrow_drop_down